Over ons

Achtergrond

De oprichter van Play Productions is Cas Rutten. Na het behalen van twee sociaal agogische culturele studies ging hij te werk als agoog in diverse werkgebieden. Van Jongeren coaching tot aan pedagogisch medewerker.
Geïnspireerd door het werken met kinderen heeft Cas meerdere gespecialiseerde kinderactiviteiten opgezet voor op festivals

Concept

De focus van de spelvormen van Play Productions ligt op de beleving en fantasie van de kinderen

Hierbij heeft hij gekeken om een tegenhanger te bieden tegen de suiker, spring en actie activiteiten die vaak plaats vinden op evenementen. Hierdoor worden kinderen druk en vaak overprikkelt waardoor bezoek van ouders/kinderen vaak kortstondig is.

De feiten

De gemiddelde leeftijd van kinderen op festivals ligt tussen de 3 en 12 jaar oud. Waarvan het grootste deel tussen de 3 en 8 jaar oud zou zijn. Deze groep heeft behoefte aan spelen, ravotte en kortstondige en creatieve workshops.
Een goed georganiseerd kinderprogramma zorgt voor een beter imago van uw festival en een langer verblijf van ouders en kind. Kinderprogramma’s zorgen voor een betere verdeling van uw bezoekers. Hierdoor loopt uw festival vanaf openingstijden beter, aangezien ouders met de kinderen vaak vroeg komen en eerder weg zullen gaan.

Play producties helpt uw mee in de programmering, communicatie, productie, aankleding en draagt verantwoordelijkheid voor een veilige omgeving voor kinderen.

Play Productions
op jouw festival?

Play Productions © 2020 | Website door Aanpoters marketingbureau