De lotus speeltent

Unieke ronde tent geïmporteerd uit de USA van Lotus Belle. Groot speel oppervalk, voorzien met speelkeukens en kisten. Rustige en/of actieve plek voor de kinderen om te spelen.

Ideaal voor de kinderen om zich veilig te voelen en afstand te nemen van alle drukte op het festival. Uitgesproken speel plek voor de jongste bezoekers aangezien de ouders goed overzicht kunnen houden. 

Aankleding

Het uitgekozen terrein voor het kinderprogramma wordt voorzien van aankleding vanuit Play Productions. Dit vindt plaats in overleg met het festival.

Begeleiding

Activiteiten van Play Productions zijn altijd begeleid. Idealiter genieten de ouders op een afstand van de kinderen die begeleid worden door pedagogische begeleiders.

Activiteiten

Unieke, creatieve en actieve activiteiten voor kinderen tussen 3 t/m 12 jaar oud. Speciaal ontwikkelt voor festivals. Met de nadruk op comfortabel en veilig

Veiligheid

Veiligheid voor de ouders en kinderen is belangrijk. Dit is veiligheid in de brede zin, zowel productioneel tot aan pedagogisch/agogisch onderbouwd.

Wij geloven dat beleving centraal staat

Play Productions ontwikkelt spelvormen, activiteiten en programma’s waar hij focust op de beleving en fantasie van de kinderen.

De Lotus speeltent
op jouw festival?

De Limo fabriek is slechts een onderdeel van de kinderprogrammering van Play productions.
Er is nog veel meer mogelijk.

Play Productions © 2020 | Website door Aanpoters marketingbureau