De Limo fabriek

De limo fabriek werkt op kinderenergie, de kinderen gaan zelf aan de slag voor  een overheerlijke glaasje limo. Vijf verschillende stappen doorlopen zij om uit eindelijk zelf limonade te kunnen tappen uit de limo fabriek. 

Dit betekent dat de kinderen kunnen draaien, pompen, klikken en hun energie kwijt kunnen op de limo fabriek. Beloond met een overheerlijk en koude limonade. 

Aankleding

Het uitgekozen terrein voor het kinderprogramma wordt voorzien van aankleding vanuit Play Productions. Dit vindt plaats in overleg met het festival.

Begeleiding

Activiteiten van Play Productions zijn altijd begeleid. Idealiter genieten de ouders op een afstand van de kinderen die begeleid worden door pedagogische begeleiders.

Activiteiten

Unieke, creatieve en actieve activiteiten voor kinderen tussen 3 t/m 12 jaar oud. Speciaal ontwikkelt voor festivals. Met de nadruk op comfortabel en veilig

Veiligheid

Veiligheid voor de ouders en kinderen is belangrijk. Dit is veiligheid in de brede zin, zowel productioneel tot aan pedagogisch/agogisch onderbouwd.

Wij geloven dat beleving centraal staat

Play Productions ontwikkelt spelvormen, activiteiten en programma’s waar hij focust op de beleving en fantasie van de kinderen.

De Limo fabriek
op jouw festival?

De Limo fabriek is slechts een onderdeel van de kinderprogrammering van Play productions.
Er is nog veel meer mogelijk.

Play Productions © 2020 | Website door Aanpoters marketingbureau