De Steenhouwerij

Schaven, schuren, veilen, boren, poetsen en waxen. Aan het werk in de steenhouwerij om je eigen unieke steenketting te maken van speksteen. Deze zachte gesteenten is makkelijk te bewerken.

Eenmaal begonnen met bewerken van de steen stopt het kind niet meer tot dat de unieke steenketting om gehangen mag worden aan een kleurrijke of natuur kleurrijke koord.

Aankleding

Het uitgekozen terrein voor het kinderprogramma wordt voorzien van aankleding vanuit Play Productions. Dit vindt plaats in overleg met het festival.

Begeleiding

Activiteiten van Play Productions zijn altijd begeleid. Idealiter genieten de ouders op een afstand van de kinderen die begeleid worden door pedagogische begeleiders.

Activiteiten

Unieke, creatieve en actieve activiteiten voor kinderen tussen 3 t/m 12 jaar oud. Speciaal ontwikkelt voor festivals. Met de nadruk op comfortabel en veilig

Veiligheid

Veiligheid voor de ouders en kinderen is belangrijk. Dit is veiligheid in de brede zin, zowel productioneel tot aan pedagogisch/agogisch onderbouwd.

Wij geloven dat beleving centraal staat

Play Productions ontwikkelt spelvormen, activiteiten en programma’s waar hij focust op de beleving en fantasie van de kinderen.

De Steenhouwerij
op jouw festival?

De Steenhouwerij is slechts een onderdeel van de kinderprogrammering van Play productions.
Er is nog veel meer mogelijk.

Play Productions © 2020 | Website door Aanpoters marketingbureau